Robienie i spożywanie jedzenia w kamperze będzie wymagało rozwiązań, jakie połączą odpowiednią funkcjonalność z oszczędnością miejsca. Dobrane w odpowiedni sposób obiadowe akcesoria powodują, że codzienne posiłki staną się przyjemnym elementem podróży, nawet z ograniczoną ilością miejsca. Kompaktowe, lekkie naczynia to podstawa kuchennego wyposażenia w kamperze. Zastawy zrobione z wysokiej jakości melaminy łączą w sobie elegancki wygląd z praktycznością, mają dużą odporność na uszkodzenia, nie przewracają się łatwo w czasie jazdy i można je myć w zmywarce.
Talerze z podwyższonymi rantami chronią przed rozlewaniem się płynnych potraw podczas jedzenia w mniej stabilnych warunkach. Komplety naczyń, które układać można jeden na drugim, pozwolą zaoszczędzić sporo cennego miejsca w szafkach, a kompaktowe sztućce turystyczne, jakie można złożyć lub połączyć w jeden zestaw, zajmują niewiele przestrzeni w szufladzie. Modele ze stali nierdzewnej zapewnią trwałość i higienę, a specjalne uchwyty zapobiegają przemieszczaniu się podczas jazdy. Praktyczną opcją są również sztućce wielofunkcyjne łączące parę narzędzi w jednym, szczególnie przydatne w czasie pikników poza kamperem.
Składane stołowe maty wykonane z łatwego do czyszczenia materiału zabezpieczają blat przed zarysowaniami i zabrudzeniami. Antypoślizgowe podkładki pod naczynia chronią przed przesuwaniem się szklanek i talerzy podczas posiłku, co ma dużo znaczenia przy nierównościach na kempingach, a z innego przydatnego wyposażenia wymienić można Brunner stół dinemic 4.
+Tekst Sponsorowany+